| GPS Haritaları ve Programları Bu bölümde windows mobile tabanlı cep bilgisayarları için GPS harita ve programlarını bulabilirsiniz. |
| Lütfen Dikkat: |
| Foruma mesaj atabilmek için öncelikle kayıt olmalısınız. Mesajları görüntüleyebilmek için aşağıdaki forumları gezebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Paylaş |
|
|
#21 |
|
Administrator
Ettiği Teşekkürler: 7
Aldığı Teşekkürler: 60
|
cep bilgisayarları için olanların infosunda pda, navigasyon olanların infosunda pna yazması lazım. win mobile için olanlar navigasyon cihazlarında (eğer win mobile işletim sistemine sahip değilse) çalışmaz diye biliyorum.
benim paylaştığım sürümlerin hepsi win mobile işletim sistemine sahip cep bilgisayarları içindir.
|
|
|
#22 |
|
Er
Ettiği Teşekkürler: 0
Aldığı Teşekkürler: 0
|
kardeş yeni indi deniyorum teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Er
|
merhaba arkadaşlar, ben HTC HD2 aldım. Önceden HTC Touch HD kullanıyordum. Navigasyonun çözünürlüğü çok güzeldi. HD2 ye yukardaki güncel navigasyon sürümünü kurdum, ayarlarını yapmaya çalıştım. Program çalışıyor ancak ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ eskisi gibi iyi değil. SYS ayarlarında değişiklik yapmam mı gerekiyor. Yardımcı olun lütfen. herkese teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Er
|
Tekrar merhaba, benim sorunumla hiçbir arkadaş ilgilenememiş. HTC HD" için forumdaki igo8 kurdum , ayarları yaptım ve çalışıyor. Ama SORUN ve SORUM şu; Eskiden HTC Touch HD kullanırken (480*800) haritaların çözünürlüğü harikaydı. Şimdiki HTC HD2 ise yine 480*800 olmasına ve aynı şekilde yüklememe rağmen harita görüntü kalitesi oldukça düşük. Yani tam sayfa açılıyor ancak çözünürlük kalitesiz. SYS dosyasında ne gibi değişiklik gerekir. Bilen var mı acaba? Herkese teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Er
|
çok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Er
|
tesekkürler.şimdi indiriyorum bakalım nasıl çalışacak.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Er
Ettiği Teşekkürler: 1
|
Htc touch 3g kullanıyorum.Programı telefona kurdum.Gps bağlı diyor fakat konum yanlış görünüyor.programı her açtığımda istanbul fatih başlangıç noktası olarak gözüküyor.Acaba ayarlarda mı bi yanlışlık yaptım.Yoksa yanlışmı kullanıyorum.Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Er
Ettiği Teşekkürler: 1
|