GPS Haritaları ve Programları Bu bölümde windows mobile tabanlı cep bilgisayarları için GPS harita ve programlarını bulabilirsiniz.

Lütfen Dikkat:
Foruma mesaj atabilmek için öncelikle kayıt olmalısınız. Mesajları görüntüleyebilmek için aşağıdaki forumları gezebilirsiniz.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Paylaş
Alt 01.11.2009, 17:07   #1
totto
Administrator

totto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkürler: 7
Aldığı Teşekkürler: 60
Standart Nav N Go iGO 8 R3 serisi - v8.3.4.102680 (13 Ağustos 2009)

iGO8'in en son sürümü olan 8.3.4.102680, 13 Ağustos 2009 tarihinde yayınlandı. Sitemizde yayınlamak ise bugüne nasipmiş. Programın içerisinde en güncel Türkiye Haritası olan 2009.06 [090730] mevcuttur. Yine programın içerisinde 2 adet Türkçe bayan sesi mevcuttur.

Kurulum ile ilgili hatırlatmalar:

rar arşivinden çıkan iGO8 klasörünü hafıza kartınıza kopyalayıp, igo8.exe dosyasını total commander vb. bir programla Windows/Start Menu/Programs/ dizinine kısayol olarak atın. Hepsi bu kadar.

Cihazınızın hafızası ne diye geçiyorsa (örn; Internal Storage), "sys.txt" dosyasında "MOUNTED VOLUME" yazan kısmı kendi hafıza isminizle değiştirin.

HTC Touch Diamond Kullanıcıları DİKKAT!!!

Farklı rom sürümlerinde 4gb'lık hafıza, bazılarında "STORAGE CARD" bazılarında "INTERNAL STORAGE" ya da "MOUNTED VOLUME" olarak geçiyor..

Bu nedenle proğramın gerekli dosyalarını yükledikten sonra;

Cihazınızın hafızası ne diye geçiyorsa (örn; Internal Storage), "sys.txt" dosyasında "MOUNTED VOLUME" yazan kısmı kendi hafıza isminizle değiştirin.

Link: http://ead97766.linkbucks.com

Alternatif Link: http://rapidshare.com/files/.../8.3.4.102680.rar

Konu totto tarafından (10.11.2009 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: alternatif link eklendi
totto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
9 kişi, teşekkür etti.
Teşekkür edenleri GÖSTER/GİZLE
Alt 02.11.2009, 10:56   #2
sercy
Er

sercy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkürler: 0
Aldığı Teşekkürler: 0
Standart Teşekürler

Dostum öncelikle emeğin için teşekkür ederim fakat haritayı indirebildim ama programı başlatıyorum bir süre sonra server la bağlantı kesildi diye indirmiyor. Kontrol etme şansın var mı? Teşekkürler.
sercy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 11:58   #3
totto
Administrator

Kontrol ettim ve de sorunsuz bir şekilde indirdim dosyayı. Fakat şöyle bir ayrıntı var:
Alıntı:

* Please Disable Download Accelator Plus to Download file Succesfully

Alıntı:

* Dosyayı başarılı bir şekilde indirebilmek için lütfen "Download Accelator Plus" programını kapatın

Yani herhangi bir dosya indirme programı hataya sebep olmuş olabilir, download yöneticisi kullanmadan indirmeyi denerseniz sorun kalmayacaktır.

saygılar

Teşekkür edenler:
affete (02.12.2009)
Alt 02.11.2009, 13:49   #4
sercy
Er

Standart Tekrar merhaba

Dosyayı zorda olsa indirdim. Fakat rar dan çıkartırken hata veriyor. İçindeki dosyaları açmıyor. Yinede teşekkürler. Bulabileceğim farklı bir adres varmı acaba elinde. Yoksa bende mi sorun var acaba.
Alt 02.11.2009, 14:06   #5
barbarosdi
Er

barbarosdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkürler: 3
Mesajına 1 kişi teşekkür etti
Standart teşekkürler

emeğiniz için ben de çok teşekkür ederim.. bendeki sorun programı çalıştıramıyorum.. dosyayı rar dan çıkardıktan sonra telefonun hafıza kartına atıyorum.. ama igo8 içindeki exe dosyasını programlar menüsüne kopyaladığım halde "program başlatılamadı, orjinal sd kartı takın" gibi mesaj veriyor.. birde daha önceki sürümlerdeki gibi igo8 in içinde 2577 dosyası yok.. buradan autorun üzerine tıklayıp programı kuruyorduk!.. eski sürüm olan 8.3.1.57021 (sep 25 2008) kullanıyorum, hiçbir sorunum yok ama son yol haritasını yüklemem için başka ne yapabilirim?.. bu arada kullandığım tel: HTC TyTN II.. WİNDOWS 6.0 şimdiden teşekkür ederim.

Konu barbarosdi tarafından (02.11.2009 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.
barbarosdi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 14:21   #6
sercy
Er

Standart Son teşekkür

Kardeş başını ağrıttım ama zorda olsa indirip açtım çok çok çok teşekür ederim ilgine. kolay gelsin.
Alt 03.11.2009, 11:20   #7
totto
Administrator

Alıntı: barbarosdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

emeğiniz için ben de çok teşekkür ederim.. bendeki sorun programı çalıştıramıyorum.. dosyayı rar dan çıkardıktan sonra telefonun hafıza kartına atıyorum.. ama igo8 içindeki exe dosyasını programlar menüsüne kopyaladığım halde "program başlatılamadı, orjinal sd kartı takın" gibi mesaj veriyor.. birde daha önceki sürümlerdeki gibi igo8 in içinde 2577 dosyası yok.. buradan autorun üzerine tıklayıp programı kuruyorduk!.. eski sürüm olan 8.3.1.57021 (sep 25 2008) kullanıyorum, hiçbir sorunum yok ama son yol haritasını yüklemem için başka ne yapabilirim?.. bu arada kullandığım tel: HTC TyTN II.. WİNDOWS 6.0 şimdiden teşekkür ederim.

programı hazır paket olarak bulamadığım ve kendim toparlamak zorunda kaldığım için maalesef autorun yok, fakat nasıl yapılacağını öğrendiğimde emin olun esirgemem.

şimdi gelelim probleminize; aldığınız hata muhtemelen sys.txt dosyası ile ilgili.

1. sys.txt dosyasını açın.

2. "Mounted Volume" yazan yeri, kendi hafıza kartı isminizle değiştirin. (örn; "Internal Storage" ya da "Storage Card" gibi)

3. Programı tekrar çalıştırmayı deneyin.

4. Olmaz ise soft reset atıp deneyin.

5. Hala olmuyorsa tekrar karşılaştığınız sorunları buraya yazın problemi çözmeye çalışalım.

Teşekkür edenler:
affete (02.12.2009)
Alt 03.11.2009, 11:22   #8
totto
Administrator

Alıntı: sercy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kardeş başını ağrıttım ama zorda olsa indirip açtım çok çok çok teşekür ederim ilgine. kolay gelsin.

estafurullah, işinize yaradıysa sorun yok

Alt 03.11.2009, 19:22   #9
barbarosdi
Er

barbarosdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkürler: 3

Alıntı: totto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

programı hazır paket olarak bulamadığım ve kendim toparlamak zorunda kaldığım için maalesef autorun yok, fakat nasıl yapılacağını öğrendiğimde emin olun esirgemem.

şimdi gelelim probleminize; aldığınız hata muhtemelen sys.txt dosyası ile ilgili.

1. sys.txt dosyasını açın.

2. "Mounted Volume" yazan yeri, kendi hafıza kartı isminizle değiştirin. (örn; "Internal Storage" ya da "Storage Card" gibi)

3. Programı tekrar çalıştırmayı deneyin.

4. Olmaz ise soft reset atıp deneyin.

5. Hala olmuyorsa tekrar karşılaştığınız sorunları buraya yazın problemi çözmeye çalışalım.

Tekrar selam;
bir iki dosyanın adını değiştirince program çalıştı.. ben klasörün adını iGO8-new yapmıştım.. klasörün içindeki iGO8exe dosyasını da iGO8-new şeklinde adını değiştirip birde sys dosyasının içindeki "mounted volume" yazan yerin adını "storage card" şeklinde değiştirince çalıştı.. şimdi iki sürümü birden kullanabiliyorum..
ilginiz için tekrar teşekkür ederim.. sağolun.
barbarosdi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2009, 16:06   #10
alexey
Er

alexey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkürler: 2

İndirdim lakin rar dan çıkartırken tanımlanamayan arşiv sonu, hata:1 şeklinde bir sorunla karşılaştım... Takiben igo8 dosyası içinde exe ve sys.txt dosyalarını maalesef bulamadım... Yardımcı olursanız sevinirim

Edit: bu sorunu aynı site içinde bulabildiğim farklı bir sürüm ile çözmüş bulunuyorum... Ancak Doğu Avrupa Haritasına ihtiyacım var , bilgilerinize

Konu alexey tarafından (04.11.2009 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: Extra information
alexey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür edenler:
afalster (25.02.2010)
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
2009, ağustos, igo, nav, serisi, v8.3.4.102680

Seçenekler