| GPS Haritaları ve Programları Bu bölümde windows mobile tabanlı cep bilgisayarları için GPS harita ve programlarını bulabilirsiniz. |
| Lütfen Dikkat: |
| Foruma mesaj atabilmek için öncelikle kayıt olmalısınız. Mesajları görüntüleyebilmek için aşağıdaki forumları gezebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Paylaş |
|
|
#1 |
|
Administrator
Ettiği Teşekkürler: 7
Aldığı Teşekkürler: 60
|
Bu sefer arabirim tamamıyla VGA’yı destekliyor.. Yükleme şekli daha önceki yükleme metodu ile aynı.. Rar paketinin içinde anlattım zaten.. Hatta hem eski hem yeni versiyonu aynı anda kullanabilirsiniz.. Bunun için “sys.txt” dosyasının içinde gerekli klasör yollarını ayarlarsanız hiç sorunsuz ikisini de kullanırsınız. (Mesela eski iGO8 kendi klasöründe kalıp yeni versiyonu iGO8_New diye bir klasöre atarsanız yeni yüklediğiniz iGO8’in sys.txt’sindeki klasör yollarını “iGO8” yerine “iGO8_New” diye ayarlayıp kaydediyorsunuz..)
Performans – Hız vs.. testlerini yeterince yapamadım.. Bu konuda yorum yapmıyorum.. Harita vs.. zaten 2008.7 sürümü.. POI’ler de vs.. bir değişiklik yok.. Buyrun siz deneyin.. Hep beraber paylaşalım.. ![]() [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] ÖNEMLİ HATIRLATMA : Cihazınızda zaten önceden buradan verdiğim iGO8'i kullanıyorsanız SADECE Internal Storage içindeki dosyaların yerine yenisini yüklemeniz yeterlidir... Eski kısayolunuzu, cihazın içindeki iGO dosyalarını vs.. 'de değiştirmeye gerek yok... iGO8 YÜKLEMESİNDE " SDCARD " hatası alan arkadaşlar için; Farklı rom sürümlerinde 4gb'lık hafıza, bazılarında "STORAGE CARD" bazılarında "INTERNAL STORAGE" olarak geçiyor.. Hata bu yüzden oluyor.. Bu nedenle proğramın gerekli dosyalarını yükledikten sonra; Hafızası "INTERNAL STORAGE" olarak geçenler "sys.txt" dosyalarını (birisi "internal storage" içinde, diğeri cihazın hafızasında "Program Files/iGO8" içerisinde) aşağıdaki dosya ile değiştirecek; [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Hafızası "STORAGE CARD" olarak geçenler "sys.txt" dosyalarını (birisi "storage card" içinde, diğeri cihazın hafızasında "Program Files/iGO8" içerisinde) aşağıdaki dosya ile değiştirecek; [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Not: Donanım Haber - HTC Touch Diamond başlığından alıntıdır. |
|
|
|
| Teşekkür edenler: |
speed (16.10.2009)
|
|
|
#2 |
|
Er
Ettiği Teşekkürler: 1
Aldığı Teşekkürler: 0
|
n81 e olumu bu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
eğer windows mobile işletim sistemine sahipse ve gps alıcısı varsa büyük ihtimal olur.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Er
Ettiği Teşekkürler: 0
|
syn totto vallahi billahi deli olacam.
yeni aldığım htc diamonda 5 gundue idoyu kuramadım vallahi her programda boyle ugrastıracaksa işimiz var. neyse benim sorunum şu igo 8 için bütün tarif edilenleri yaptım.fakat halaa çalısmıyo. hersey guzel program açılıyor fakat şu anda bulunduğu noktayı tespit edemiyor yani diğer bir deyişle sizin verdiğiniz dosyalarda kayıtlı yer neresi ise orayı başlangıç noktası kabul ediyor. quick gps de çalıstırıyom ama kendi yerini cihaz bulamıyor. haritanın sağ üst kosesinde pil ve uydu anten logosu var pil seviyeleri pille doğru orantılı olarak gorunuyor.fakat uydu seviyeleri tamamen boş. kullanım kılavuzunu kurcaladım,sorunumu şoyle özetliyor; Nav N Go iGO 8 cihazının GPS alıcısına bağlantısı var, ancak GPS konumu bilgisi mevcut değil. lütfen acil yardım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
kapalı ortramda bazen uydularla iletişim kuramayabilir. açık havada, (evin balkonu, bahçe vs.) denediniz mi? açık havada da uyduları bulması birkaç dakika sürer.
|
|
|
#6 |
|
Er
Ettiği Teşekkürler: 0
|
Sadece navigasyon amacıyla 2. el Samsung i780 PDA aldım. Dahili GPS'İ var. Teknosa'da IGO8'i yükledi bir arkadaş, allah razı olsun. Ancak ben Ankaradayım, her seferinde mevcut konumu istanbul Fatih çıkıyor. Dolayısıyla programı çalıştıramıyorum. 'GPS alıcısına bağlandı' yazısı çıkıyor, ancak konum yine aynı... Istanbul Fatih. Enlem buylam yükseklik vb gösteren bir ekran var. O ekranda da herhangi bir bilgi çıkmıyor, ekran boş. Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Alıntı: ICEMANN Nickli Üyeden Alıntı GPS haritasının başlangıcı İstanbul Fatih'tir muhtemelen. iGO'yu açık havada (bina dışında) çalıştırın ve uydulara bağlanmasını bekleyin. Cihazının özeliğine göre biraz zaman alabilir 5-10dk gibi. Daha sonra otomatik olarak konumunuzu gösterecektir. Eğer olmuyorsa, cihazın ayarlarına bakmak gerekir, yazılım eksik yüklenmiş olabilir. Bizim paylaştığımız sürümlerinden birini deneyenilirsiniz.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 2009, 8.3.2.83157, igo8, nisan |
| Seçenekler | |
|
|