| Sesler ve Müzikler Cep telefonları ve cep bilgisayarları için zil sesleri, mesaj sesleri ve müzikler |
| Lütfen Dikkat: |
| Foruma mesaj atabilmek için öncelikle kayıt olmalısınız. Mesajları görüntüleyebilmek için aşağıdaki forumları gezebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Paylaş |
|
|
#1 |
|
Administrator
Ettiği Teşekkürler: 7
Aldığı Teşekkürler: 60
|
Arkadaşlar bulduğum güzel bir paketi sizlerle paylaşmak istedim.
Rar arşivinde bulunan klasörler
Bir de Rar arşivi içerisinde Ringtone Browser adında bir program var. Adından da anlaşıldığı gibi zil ve mesaj seslerinin hepsini ppc nize atmadan önizleme imkanı sunuyor. Rar arşivini bilgisayarınıza çıkardıktan sonra Ringtone Browser ı açın ve hoşunuza giden zil seslerini ya da mesaj tonlarını ppc nize aktarın. Hepsi bu kadar. http://a1a502d5.linkbucks.com Hoşunuza gider ve başka sitelerde paylaşmak isterseniz lütfen kaynak göstermeyi unutmayın. (örn. [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]'dan alıntıdır.) Konu totto tarafından (28.08.2009 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: link güncellemesi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Er
Ettiği Teşekkürler: 0
Aldığı Teşekkürler: 0
|
linkbucks.com bu siteye link veriyorsunuz ama bu site sakıncalı site ve firefox açmıyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Ettiği Teşekkürler: 7
Aldığı Teşekkürler: 60
|
linkbucks sakıncalı bir site değildir. sadece linkleri reklam içeren sayfalardan yönlendirir. ben de browser olarak firefox kullanıyorum ve sorunsuzca linkler açılıyor.
bilginize
|
|
|
#4 |
|
Er
Ettiği Teşekkürler: 0
Aldığı Teşekkürler: 0
|
teşekkürler
|